Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

GGTurbo turboahtimet kaikkiin ajoneuvoihin - Takuu 12-24kk ilman kilometrirajoitusta. GGTurbo tuotemerkistä tunnistat erittäin laadukkaan uusioturboahtimen. Kaikki GGTurbo turboahtimet ovat valmistettu autovalmistajien käyttämiin ensiasennus turboahtimiin. GGTurbo mallistoon kuuluvat myös ns. muuttuvasiipiset VNT-turboahtimet.

GGTurbo tuotemerkistä tunnistat erittäin laadukkaan uusioturboahtimen. Kaikki autovalmistajien käyttämät ensiasennus turboahtimet kunnostetaan uusilla osilla. GGTurbo turboahtimilla takuu 12 - 24 kuukautta.

Kunnostamme GGTurbo tuotemerkillä kaikki nykyajoneuvojen turboahtimet, myös ns. vnt-turboahtimet. Erityisosaamistamme ovat sähköisillä vnt-johdinsiivikon ohjainlaitteilla varustetut turboahtimet (kuvassa). Kunnostamme myös pelkät ohjainlaitteet. Kaikki autovalmistajien käyttämät ensiasennus turboahtimet voidaan kunnostaa uusilla varaosilla.

Kaikki turboahtimet pystytään kunnostamaan tänä päivänä. GGTurbo turboahtimet ovat kehitetty ja testattu Suomessa.

Turboahdin läpileikkaus. Turboahdin on yksinkertainen rakenteeltaan ja vuonna 1905 patentoitu ratkaisu. Tämän näköinen on turboahdin joka löytyy lähes jokaisesta turboahdetusta ajoneuvosta. Olemme tunnettu turboahtimien erittäin korkealaatuisista kunnostuksista. Kunnostamme myös turboahtimet jotka ovat sähköisellä vnt-johdinsiivikon ohjainlaitteella sekä pelkät ohjainlaitteet. Ottakaa aina yhteytä meihin kun turboahdin rikkoutuu!!

Schenck - Yksi johtava turboahdin kunnostuksiin tekniikkaa tuottavan yhtiön esittelyvideo - KATSO VIDEO

Turbotukku.com kunnostettu turboahdin VW Passat 77kw 1890cc vm. 2006 - 2010

Turbotukku.com täysin uusi alkuperäinen turboahdin VW Golf 103kw 1990cc vm. 2011 - 2013

Turbotukku.com täysin uusia alkuperäisiä Garrett PSA 80kw 1560cc moottorin turboahtimia vm. 2006-2011

Turbotukku.com täysin uusia alkuperäisiä KKK valmistajan turboahtimia

Turbotukku.com kunnostuttama turboahdin

Turbotukku.com 1.6HDi 66kw kunnostettu turboahdin sekä täysin uusi alkuperäinen 1.6HDi 66kw turboahdin

Turboahdin kunnostuksessa käytettäviä laitteita

Turboahdin kunnostuksessa käytettäviä laitteita

Turboahdin varaosia

Turboahdin varaosia

Turboahtimien kunnostus - Turboahdin kunnostukset - Olemme tunnettuja erittäin laadukkaista turboahdin kunnostuksista kaikkiin ajoneuvoihin!!!

Kun autotehtaalla henkilö-, paketti- tai kevyt kuorma-auton moottorin ensiasennus turboahdin rikkoutuu se päätyy lähes aina uudelleen kunnostettavaksi.

Turboahdin kunnostukset ovat erittäin korkean ammattitaidon omaavien yritysten toimialaa, emme suosittele turboahtimen kunnostusta kotona emmekä autokorjaamoille jotka osaavat kyllä vaihtaa turboahtimen mutta itse turboahtimen avaaminen, koneistaminen, uudelleen uusilla osilla kasaaminen, akselin tasapainottaminen ja muut toimenpiteet / säätäminen vaatii jo aivan erityistä osaamista, kalustoa sekä taitoa.

Oikeat säätöarvot, laadukkaiden osien valinta sekä rikkoutuneen turboahtimen diagnosointi on ammattitaitoa joka tulee vain pitkään turboahtimien kanssa toimiessa. Meillä turboahdin tuntemus on rakentunut yli 25 vuoden ajalta autokorjaamo liiketoiminnasta sekä kilpa-autoilusta ja kilpa-autojen rakentamisesta kotimaisiin sekä ulkomaisiin ralli- sekä ratakilpailuihin. Uskallamme sanoa että olemme Suomen markkinoilla yksi johtavista asiantuntijoista turboahdin huoltoon, kunnostuksiin sekä niiden muutoksiin erikoistuneista yrityksistä.

Kun rikkoutunut turboahdin kunnostetaan uusilla osilla sekä pako- ja imupesät koneistetaan säästyy turboahtimen osalta selvää rahaa sekä rikkoutunut turboahdin ei päädy luontoon.

Turboahdin varaosia valmistavat useat eri valmistajat samaan tapaan kuin ajoneuvojen muitakin varaosia. Turboahdin itsessään ei ole sen kummempi osa moottoria kuten polttoainepumppu, starttimoottori, vaihdelaatikko tai laturi, kaikki nämä voidaan uudelleen kunnostaa.

Erittäin usein kuulee turboahdin myyjän tai korjaamon kertovan asiakkaalle että jonkun ajoneuvon turbohdinta ei pysty korjaamaan. Sanoisimme että kaikki turboahtimet pystytään kunnostamaan jos ammattitaito sekä -tieto turboahtimista on ajan tasalla. Mitä uudempi turboahdin on rikkoutunut niin stiä suuremmalla todennäköisyydellä olemme Suomen markkinoilla yksi todella harvoista turboahdin erikoisliikkeistä joka turboahtimen pystyy kunnostamaan.

Erittäin monet autokorjaamot eri puolilta Suomea kunnostuttavat ns. vnt-turboahtimet meillä. Me toimitamme täysin kunnostetun turboahtimen takaisin korjaamolle vikadiagnoosin kera, autosta saadaan korjatua vika joka rikkoi turboahtimen. Nämä toimenpiteet säästävät auton omistajan rahaa muutamista satasista muutamaan tuhanteen euroon.

Olemme kuulleet lukuisia tapauksia joissa rikkoutuneen turboahtimen tilalle on ostettu täysin uusi turboahdin esim. Mercedes Benz E-sarja 2004-2008 hintaan 2790,00 koska turboahtimen myyjä oli kertonut asiakkaalle että tätä kyseistä turboahdinta ei pysty korjaamaan.

Kun vika on jäänyt autoon joka ensiasennus turboahtimen rikkoi on tämä uusi ja kallis turboahdin rikkoutunut lähes heti asennuksen jälkeen. Valveutunut kuluttuja on itse löytäessään meidän yrityksen sivut ja tutustunut palveluihimme todennut että miksi ei heti osannut ottaa yhteyttä meihin!!!!

Erityisesti jos turboahdin on sähköisellä vnt-johdinsiivikon säätimellä niin Suomessa ei tietääksemme ole muita toimijoita jotka tekevät ohjainboksin kunnostukset sekä säätävät ahtimen oikeisiin säätöarvoihin meidän lisäksi.

Olemme avanneet, purkaneet ja tarkastaneet ohjainbokseja usean vuoden ajan ja tänä päivänä pystymme kunnostamaan esimerkiksi Hellan valmistaman ohjainboksin jota käyttää turboahtimissaan Garrett, VDO ja Siemens:n valmistavat ohjainlaitteet joita löytyy KKK:n ahtimista sekä työnalla meillä on ohjainlaite joilla voidaan korvata rikkoutunut ensiasennus ohjainlaite.

Hyvin usein on niin että valmistaja joka toimittaa autotehtaalle alihankintana komponentin moottoriin liitettäväksi, esimerkiksi turboahtimen, nämä tehtaat eivät kunnosta tuotteitaan uudelleen vaan tarjoavat pelkästään uutta turboahdinta kuluttajalle ensiasennus turboahtimen rikkoutuessa. Me siis kunnostamme kaikkien eri valmistajien turboahtimet sekä panostamme siihen että kunnostuksen jälkeen ne olisivat alkuperäistä kestävämpiä.

Meidän tuotevalikoimaan kuuluvat autotehtailla käytetyt ensiasennus turboahtimet täysin uusina sekä turboahtimet jotka uudelleen kunnostettu. Ostamme joka päivä rikkoutuneita ensiasennus turboahtimia, puramme ja tutkimme niiden heikot kohdat sekä selvitämme syyt miksi ne rikkoutuu.

Erittäin usein ensiasennus turboahdin on rikkoutunut ensimmäisen kerran jo 50.000 - 100.000 kilometrin ajomäärissä. Syy on usein ulkoinen turboahtimeen liittymätön tekijä. Meidän päätarkoitus tehdessä kehitystyötä ensiasennus turboahtimien kunnostuksiiin on löytää alkuperäisosia kestävämpiä ratkaisuja.

Meillä on käytössä automatisoitu hydraulinen cnc-sorvi turboahtimien varaosien valmistukseen. Varsinkin kilpa-autoihin ja ns. custom turboahtimiin on tärkeä kyetä tuottamaan tarkasti työstetyt siivet sekä akselit jolloin voimme olla aina varmoja että materiaaleissa käytetyt seokset vastaavat laatua jolla voimme myöntää kunnostetuille turboahtimille 24 kuukauden takuun ilman kilometrirajoitusta.

Kannattaa huomioida että nykyaikaisten turboahtimien kunnostuksiin ei Suomessa pysty kovinkaan moni turboahtimia jälleenmyyvä, maahantuova tai perushuoltoja sekä turboahdin vaihtotöitä tekevä auto- ja turboahdinkorjaamo. Hyvin usein asiakkaille kerrotaan että turboahdinta ei voi tai pysty kunnostamaan / korjaamaan. Meidän käsityksen mukaan tämä kertoo enemmän ammattitaidosta ja sen kehittämisestä muuttuvien markkinoiden mukana.

On helppo vaihtaa vain pelkkä turboahdin moottorin kylkeen mutta turboahtimen sisäisten osien ymmärtäminen sekä sen rikkoutumisen aiheuttaneen vian paikallistaminen ei onnistu kaikilta. Meidän työ on palvella auton omistajaa sekä autokorjaamoa kertomalla mitä kohteita tulee tarkastaa ennen turboahtimen asennusta jolloin vältytään siltä ettei uusi tai kunnostettu turboahdin rikkoudu samaan vikaan uudelleen heti asennuksen jälkeen.

Me kehitämme tuotteitamme sekä palveluitamme erittäin suurella sydämellä turboahdin kunnostuksiin ja korjauksiin liittyen. Seuraamme turboahdin markkinoiden uusimpien kunnostuslaitteiston tuomat edut, olemme yhteydessä eri puolille maailmaa varaosa valmistajiin sekä testaamme osia turboahtimiimme erilaisin testein.

Olemme monen autokorjaamon onneksi tarjonneet apua ja teknistä tukea jolla työnalla ollut ajoneuvo on saatu kustannustehokkaasti takaisin liikenteeseen sekä itse ongelma joka turboahtimen rikkoi korjattua samalla pois autosta. Normaali kuluttaja-asiakkaan ohjaamme miellämme yhteistyökorjaamolle jonka tunnemme ja tiedämme selviytyvän haastavammastakin turboahdin vaihtotyöstä.

Vastaamme kaikkiin turboahdin kysymyksiin mielellämme. Olemme Suomen markkinoilla yksi harvoja toimijoita joilta saatte sekä täysin uudet että kunnostetut turboahtimet kaikkiin automerkkeihin ja malleihin. Teemme turboahdin kunnostukset myös veneisiin ja muihinkin turboahdettuihin moottoreihin.

Kun turboahdin rikkoutuu ottakaa aina yhteyttä meihin!

 
Turbotukku.com / GG Parts Import Oy toimii usean eri Eurooppalaisen turboahdin kunnostuksiin erikoistuneen tehtaan kanssa yhteistyössä. Kunnostus tehdään aina alkuperäiseen autovalmistajan käyttämään turboahtimen runkoon, jolloin yhteensopivuuden tai toiminnallisten ominaisuuksien kanssa ei ilmene ongelmia. Olemme erikoistuneet turboahtimien kunnostuksiin jo vuosien ajan ja käytämme kunnostuksissa vain laadukkaita osia jotka kestävät normaaliakin rankemman käytön.

Teemme yhteistyötä eri kilpa-auto tiimien kanssa Suomessa ja muualla Euroopassa joilta saamamme palautteen siirrämme suoraan omaan turboahdin kunnostus tuotantoon.

EM Rallycross Seat Leon TDi

EM Rallycross Seat Leon TDi

EM Rallycross Seat Leon TDi

Rally Estonia Seat Leon TDi

Rally Estonia Seat Leon TDi

Rally Estonia Seat Leon TDi

Rally Wikinger Germany Seat Leon TDi

Rally Wikinger Germany Seat Leon TDi

Rally Wikinger Germany Seat Leon TDi

Ensiasennus turboahtimia autotehtaille valmistavat tehtaat eivät kunnosta turboahtimia mutta toimittavat ensiasennus turboahtimia jälleenmyyntiin rikkoutuneiden tilalle. Turbotukku.com / GG Parts Import Oy testaa ja kehittää itse turboahtimia sekä valitsee niiden kunnostuksissa käytettävät laadukkaat varaosat. Kilpa-ahtimiin ja ns. custom-ahtimiin valmistamme tarvittaessa omatuotantona erittäin kestävät ja laadukkaat osat!

 
Turboahdin on patentoitu vuonna 1905. Kaikkiin turboahtimiin on saatavilla laadukkaita varaosia joilla jokaisen turboahdin valmistajan turbot ovat uudelleen kunnostettavissa.


Meiltä kysytään joskus, mitä materiaaleja turboahtimien akseleissa ja siipipyörissä käytetään. 

Turboahtimen akseleissa ja turbiinin siipipyörissä käytetään kahta eri materiaalia, yleisesti tunnettuja Inconel ja GMR -metalliseoksia. Inconel on nikkelivaltainen seos, joka tunnetusti säilyttää mekaaniset ominaisuutensa erittäin korkeissa lämpötiloissa.

Inconel -tuotemerkin omistaa Special Metals Corporation, joka on perustettu vuonna 1906. Toinen metalliseos on nimeltään GMR, jota käytetään osissa, jotka eivät ole yhtä korkeissa lämpötiloissa kuin osat, joissa käytetään Inconel -seoksia. GMR -seos sisältää vähemmän nikkeliä. Turbon akseleissa käytetään Inconel -seoksia.


Yksi tunnetuimpia varaosa valmistajia on Turbo Mellett. Turbo Melett on Englantilainen yritys, joka vie yli 90:een eri maahan turboahtimien osia. Turbo Melett on palkittu Englannin vientipalkinnolla vuonna 2006. Turbo Melettin tuotannosta 95% on Englannissa. Tehdastuotanto on ISO 9001 -sertifioitu.

Turbo Melett valmistaa huippu laadukkaita varaosia eri turboahdin valmistajien turboahtimiin. Tunnetuimpia turboahdin valmistajia ovat Garrett, Cummins, Holset, Schwitzer, KKK, Komatsu, Mitsubishi ja Toyota.


Ostaessanne kunnostetut turboahtimet Turbotukku.com / GG Parts Import Oy:ltä voitte olla varma hyvästä valinnasta. Turbotukun asiakkaat ovat saaneet nauttia huolettomista ja edullisista kilometreistä. 

Vuonna 2012 myymissämme kunnostetuissa turboahtimissa ei ole ollut yhtään osista tai materiaaleista johtuvia takuutapauksia.

Asiakkaamme ovat selvinneet myös pelkästään yhden turbon hankinnalla, koska tarkastamme aina rikkoutuneen turbon asiakkaalle veloituksetta ja saamme annettua asiakkaalle tietoa siitä mikä mahdollisesti on turboahtimen rikkonut. 

Näillä toimilla vältytään siltä, että autoon asennettava täysin uusi tai kunnostettu turboahdin ei rikkoudu samasta syystä kuin edellinen. Meille voi aina toimittaa veloituksetta rikkoutuneen turboahtimen tarkistukseen ja autamme mielellämme saattamaan ajoneuvonne takaisin liikenteeseen.


Kuvamateriaalia Frankfurtin Automekaniikka -messuilta 2012, jossa esillä useat Euroopan markkinoilla toimivat turboahtimien kunnostuksiin erikoistuneet yritykset, turboahtimien Eurooppalaiset osien valmistajat, turboahtimien kunnostusten teollisten linjojen valmistajat sekä turboahtimien valmistajat. 

Huippulaadukkaita Melett Turbos -varaosia Garett, Mitsubishi, IHI, Schwitzer, Borg Warner sekä moniin muihin turboahtimiin.

Melett - Huippulaadukkaat VNT -turboahtimien varaosat.

Melett - Englantilainen johtava turboahtimien osien valmistaja. Englannin valtion palkitsema vientiyhtiö toimittaa turboahtimien varaosia 96 maahan. Melett -osia saatavilla lähes kaikkiin alkuperäisiin autovalmistajien käyttämiin turboahtimiin.