Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Maahantuomme Mahle Original turboahtimia. Mahle Original turboahdin löytyy useiden autovalmistajien moottoreista ensiasennus turboahtimena. Meiltä myös muut autovalmistajien käyttämät ensiasennus turboahdin merkit ja mallit

Saatte meiltä alkuperäiset Mahle turboahtimet. Alkuperäiset Mahle turboahtimet asennetaan jo autotehtaalla valmistusvaiheessa esim. Audi, Mercedes Benz, Seat, Skoda ja Volkswagen ajoneuvojen moottoreihin.

Mahle turboahtimen löydät esim. täysin uusista Mercedes Benz, Audi, Seat, Skoda ja Vokswagen moottoreista.

Mahle turboahdin esittely - KATSO VIDEO

Mahle turboahdin toiminta - KATSO VIDEO

Meiltä myös muut autovalmistajien käyttämät ensiasennus turboahdin merkit ja mallit aina edullisesti!!!

Täysin uusia Garrett turboahtimia.

Täysin uudet turboahtimet

Turbotukku.com maahantuo uusia turboahtimia kaikkiin ajoneuvoihin sekä kunnostaa omalla tuotemerkillä autovalmistajien käyttämiä ensiasennus turboahtimia.

Täysin uudet turboahdin merkit ja mallit ovat samoilta valmistajilta jotka toimittavat turboahtimia ensiasennukseen autotehtaille. Näin voitte tilaajana olla varmoja että yhteensopivuus on taattu.

Ensiasennus turboahtimia valmistavat tehtaat eivät kunnosta turboahtimia rikkoutumisen tai kulumisen johdosta uudelleen myyntiin. Turbotukku.com on erikoistunut ensiasennus turboahdinten kunnostuksiin ja on Suomessa yksi alan kokeneimpia toimijoita. Usein autokorjaamoilta sekä turboahdin kauppiailta kuulee että turboahtimia ei kyetä kunnostamaan. Turboahdinten kunnostaminen on erikoisosaamista jota ei löydy kovinkaan monelta toimijalta.

Rikkoutuneiden ensiasennus turboahtimien kunnostuksiin käytämme alihankintana useita Eurooppalaisia yhteistyökumppaneita jotka ovat erikoistuneet pelkästään turboahtimien kunnostuksiin. Kunnostus tehdään aina rikkoutuneeseen ensiasennus turboahtimeen jolloin yhteensopivuus on taattu. Osat valitsemme itse ja teemme jatkuvasti testi- / kehitystyötä turbohtimien ja niiden varaosien parissa.

Kun etsitte turboahdinta rikkoutuneen turboahtimen tilalle niin voitte soittaa meille aukioloaikoina tai lähettää meille ajoneuvonne myynti@turbotukku.com tiedot niin saatte meiltä kirjallisen tarjouksen turboahtimelle.

Valmistamme / kunnostamme yli 20 vuoden  kokemuksella siviili- ja kilpa-autoilun saralta tunnetusti erittäin laadukasta turboahdinta kaikkiin henkilö-, paketti- ja kevyt kuorma-autoihin. Toimitamme täysin uusia turboahtimia sekä kunnostettuja turboahtimia yksityisautoilijoille, autokorjaamoille sekä automaahantuojien merkkiliikkeille.


 

Meiltä tinkimättä parasta palvelua turboahdin markkinoilta niin perusautoilijalle, autokorjaamoille kuin harrastajallle.

 

Mahle GmbH on autonosien valmistaja joka perustettu Saksan Stuttgartissa. Se on yksi 30. suurimman autonosien valmistaja maailmassa. Mahle valmistaa komponentteja ja järjestelmiä bensiini- ja dieselmoottoreihin. Mahle on yksi kolmesta suurimmasta järjestelmien toimittajista autotehtaille maailmanlaajuisesti mäntä järjestelmät, sylinteri komponentit, venttiilikoneistot, ilma hallintajärjestelmät ja nesteen hallintajärjestelmät. 

 

 

Mahle Stuttgart-Bad Cannstatt lukuina. Vuonna 2012 48000 työntekijää, 100 tuotantolaitosta ja kuusi tutkimus-ja kehittämiskeskusta Stuttgartissa, Northampton, Detroit, Tokiossa, Shanghaissa ja Sao Paulo. Mailmanlaajuisesti 3000 kehitysinsinööriä ja teknikkoa työskentelee kumppaneina suunnittelee Mahle:n asiakkaille tuotteita ja järjestelmiä keskittyen kehittämään moottoreita ja niiden osia.


Täysin uusia Garrett turboahtimia

Täysin uusia Garrett turboahtimia

Täysin uusia Garrett turboahtimia

Täysin uusia KKK turboahtimia

Täysin uusia KKK turboahtimia

Täysin uusia KKK turboahtimia

Kunnostettu Turbotukku.com turboahdin

Kunnostettu Turbotukku.com turboahdin

Kunnostettu Turbotukku.com turboahdin

Täysin uusi Garrett turboahdin ja kunnostettu Turbotukku.com turboahdin

Täysin uusi Garrett turboahdin ja kunnostettu Turbotukku.com turboahdin

Täysin uusi Garrett turboahdin ja kunnostettu Turbotukku.com turboahdin